Тягар 90 років не відчуває: Королева Великобританії відзначилась гламурною фотосесією (фото)

В рамках святкування 90-річного ювілею королеви Єлизавети ІІ журнал Vanity Fair опублікував знімки королеви в Букінгемському палаці і в Віндздорском замку з членами родини і домашніми улюбленцями.

Обкладинка Vanity Fair присвячена Єлизаветі ІІ. Фото: Vanity Fair.

Великобританія продовжує з розмахом відзначати 90-річний ювілей улюбленого монарха - королеви Єлизавети II. З нагоди свята іменинниця запросила в королівські покої знаменитого американського фотографа Енні Лейбовіц, яка дев'ять років присвятила роботі над серією портретів в Букінгемському палаці і Віндздорском замку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Останній Єлизавета вважає символічним місцем, де вона завжди відчуває себе розслаблено, адже саме в ньому майбутня королева ховалася з сестрою, принцесою Маргарет, від німецьких бомбардувальників під час війни.

У королівській зйомці разом з Єлизаветою II постали принц Філіп і принцеса Анна, корги Віллоу і Холлі і дорги Вулкан і Кенді, а також молодше покоління правлячої сім'ї - правнуки принц Джордж і принцеса Шарлотта, дочка Зари Філіпс і Марка Тиндала Мійя, дочка Едварда і Софі, граф Уессекський, Леді Луїза Віндзор, їх син Джеймс, віконт Північний, Саванна і Айла Філліпс, дочки Пітера Філліпса.

Визначився переможець Євробачення-2024. Українки в трійці кращих (відео2)

неділя, 12 травень 2024, 2:35

На пісенному конкурсі Євробачення, який цього року відбувається у шведському місті Мальме, переміг співак Nemo із Швейцарії. Він отримав 591 бал від глядачів та національних журі. . На другому місці опинилася Хорватія із 547 балами. . Представниці Ук...

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...