Тікав як міг: Росіянин загубив 11 ящиків горілки на суміжній українській території (відео)

Після втечі контрабандиста в салоні покинутої автівки правоохоронці знайшли паспортний документ, ймовірно утікача, – громадянина Росії 1972 року народження.

Затриманий вантаж. Фото: скрін відео

Вантаж з алкогольною продукцією затримали нещодавно прикордонники Сумського загону. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.

Отримавши заздалегідь оперативну інформацію, прикордонний наряд на напрямку між українським населеним пунктом Дмитрівка та російським Понури виявив автомобіль ВАЗ російської реєстрації. При наближенні прикордонників до транспортного засобу, невідома особа, яка перебувала поблизу автівки, кинулась втікати та зникла на території сусідньої держави.

Під час огляду автомобіля охоронці кордону нарахували 11 ящиків з горілчаними виробами. Також, неподалік правоохоронці виявили ще 8 ящиків з алкогольною продукцією. Крім того в салоні автівки правоохоронці знайшли паспортний документ, ймовірно утікача, – громадянина Росії 1972 року народження.

За попередніми даними правопорушник мав намір перевантажити даний вантаж на територію Росії.

Наразі транспортний засіб разом з вантажем горілки, загальною кількістю 380 пляшок, встановленим порядком передані працівникам фіскальної служби. Проводяться заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...