Тільки б не платити: Росіянка сховалася від судових приставів у відрі і "прикинулася" лінолеумом

Зачаїлась ненадовго – борги за ЖКГ все одно доведеться сплатити.

Боржниця сховалась під лінолеум від судових приставів. Фото: пресс-служба ФССПБоржниця з Новосибірська ховалася від судових приставів на балконі в купі старого лінолеуму, надівши на голову відро, йдеться в повідомленні на сайті регіонального управління ФССП, інформують Патріоти України.

"Маскування вдалося на славу: лише мірний рух лінолеуму в такт диханню видав неплатницю, що зачаїлася", - розповіли в прес-службі.

Пристави прийшли до жінки, оскільки та заборгувала понад 50 тисяч рублів за послуги ЖКГ. Вони постукали в двері, але її ніхто не відкрив. "Посадові особи вже зібралися відправитися на наступну адресу, як з відкритого ліфта до них попрямувала пара, що зацікавилась стовпотворінням", - зазначили в УФСПП.

Жінка назвалася Оксаною, але документи пред'явити відмовилася. Вона заявила, що проживає за даною адресою, але тимчасово: хазяйка пустила її, оскільки сама нібито поїхала відпочивати. При цьому двері в квартиру приставам так і не відкрили - жінка розвернулася і пішла разом зі своїм супутником. Через годину пристави повернулися. Як виявилося, разом з ними піднімалися в ліфті монтажники, які приїхали до тієї ж мешканці. Робочі подзвонили у двері, і їм відчинив її співмешканець неплатниці. Запевнивши приставів, що боржниці немає вдома, чоловік запропонував їм пройти всередину, щоб переконатися в цьому. Однак ті знайшли "Оксану" на балконі.

"Зрозумівши, що відпиратися марно, боржниця самоідентифікувалась, зізнавшись, що ввела в оману посадових осіб, так як не хотіла платити за боргами", - додали в управлінні. Після цього на її побутову техніку і електроніку був накладений арешт. Якщо протягом 10 днів жінка не погасить борг, її майно піде з молотка на користь стягувача.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...