Відповість за всіх лягушатників: Російські "фараони" схопили Жерара Депардьє, звинувативши у несплаті 300 рублів

Варто зазначити, що ім'я "друзяки Путіна" після скандальних заяв про Росію у Європі, наразі не в пошані у російських силовиків.

Ілюстрація:lenta.ru

Судові пристави Архангельська примусово доставили до відділу місцевого жителя Жерара Депардьє за ухилення від адміністративного покарання. Про це пише сайт РИА Новости з посиланням на прес-службу відомства, зазначають Патріоти України.

Жерар Ксавьємарселович Депардьє, уроджений Андрій Валентинович Христофоров - досить відома особа не тільки в Архангельську, а й за його межами. З 2003 року він вже більше 20 разів змінив паспорт, побувавши і Посадом Вселеновичем Древарх-Просвітленим, і Дмитром Анатолійовичем Медведєвим, і Володимиром Володимировичем Путіним.

"Сьогодні вранці судові пристави щодо забезпечення встановленого порядку діяльності судів примусово доставили до відділу судових приставів по Жовтневому округу Архангельська жителя обласного центру Жерара Депардьє", - сказано в повідомленні.

За даними прес-служби, щодо Депардьє на виконанні у судових приставів знаходиться виконавче провадження про стягнення з нього 300 рублів. Таке покарання було призначено йому судом за порушення порядку та строків подання документів до органів державних позабюджетних фондів.

"Добровільно виконувати свої зобов'язання по оплаті штрафу чоловік не поспішав, на прийом не з'являвся. У зв'язку з цим правопорушник і був примусово доставлений до судових приставів. Відносно затягування з оплатою штрафу Жерара Ксавьємарсельовича був складений адміністративний протокол за статтею 20.25 КоАП РФ (ухилення від виконання адміністративного покарання)", - йдеться в повідомленні.

Далі тезка французького актора в супроводі судових приставів відправився в суд, який призначив покарання у вигляді подвоєння штрафу.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...