Тільки для дам: У США для жінок-водіїв відкрили незвичайну СТО (фото)

В автосервісі LAC (Ladies Auto Clinic) тюнингують не тільки авто, жінкам-водіям також можуть зробити манікюр, педикюр і стрижку.

На СТО автомеханіками працюють тільки жінки. Фото: Ladies Auto Clinic.

Жіноче царство, або СТО-салон для водіїв прекрасної статі відкрили у США в штаті Філадельфія. Механіками та інженерами там працюють виключно жінки. Окрім того, поки ремонтують автомобілі, панянки мають змогу теж "підремонтувати" себе. В автосервісі LAC (Ladies Auto Clinic) жінкам-водіям роблять манікюр, педикюр, стрижку тощо, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Створила спеціалізований автосервіс механік Патріс Бенкс у 2013 році. Тоді СТО називалось GAC (Girls Auto Clinic).

За словами власниці СТО, цей сервіс покликаний створити максимально зручні умови для жінок і має піклуватись про них. Тут панянки можуть отримати консультацію простою, зрозумілою мовою і насолодитись у салоні краси.

"Ми робимо все, щоб наші клієнтки відмінно виглядали, були добре поінформовані і їздили на справних автомобілях", - каже Патріс Бенкс.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...