Тільки Лобода спіймала облизня: Українські артисти-зрадники похвалилися преміями з Москви (фото)

В категорії "Відкриття року" був заявлений Артем Пивоваров, в номінації "Fashion-співачка" - Віра Брежнєва, в номінації "Fashion співак" - Макс Барських.
Світлана Лобода. Фото: соцмережі.

Відомі українські співачки Ані Лорак і Анна Седокова, а також колишня ведуча шоу "Орел і Решка" Регіна Тодоренко знову похвалилися нагородами з Москви. У столиці Росії в четвер, 7 червня, відбулася церемонія вручення премії Fashion People Awards. У соцмережі Instagram з'явилися фото і відео з події, передають Патріоти України.

Захід відбувся в концертному залі Vegas City Hall у столиці РФ. Седокова здобула перемогу за fashion-video року - "Не твоя вина". Ані Лорак завоювала нагороду своїм шоу "Diva". Регіна Тодоренко перемогла в номінації "Ведуча року".

На премію також були номіновані інші українські артисти. Зокрема, Світлана Лобода претендувала на перемогу відразу в трьох номінаціях - "Саундтрек року", "Альбом року" і "Fashion-пісня", однак зірка не удостоїлася премії. В категорії "Відкриття року" був заявлений Артем Пивоваров, в номінації "Fashion-співачка" - Віра Брежнєва, в номінації "Fashion співак" - Макс Барських.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...