Тіна Кароль розповіла, де і як заробляла в дитинстві (відео)

​Співачка отримала перші гроші, колядуючи в Магадані на жуйки і цукерки​.

Тіна Кароль виконала "Щедрик". Фото: скрін відео

Співачка народилася в Магадані і пам'ятає сувору зиму в тамтешніх краях. Свої перші кишенькові гроші вона заробила колядою, щоб мати за що купити собі дитячі солодощі. Про це сама Тіна розповіла в передачі Новорічний карнавал "Світського життя" на телеканалі 1 + 1, відзначають Патріоти України.

"Перші свої гроші заробила колядуванням на жуйки і цукерки. Виходила зі своїми сусідками зі своєї квартири і ми йшли по бельетажному будинку. Нам по копійці давали і я співала.

Тоді я ще не мріяла про співочу кар'єру - мені було років 7-8. Захотіла бути співачкою пізно, в років 12. Це для дітей, які сьогодні співають у проекті "Голос. Діти" дуже пізно", - говорить зірка.

"У Магадані ходила в двох парах колготок, шубі з ведмедя, шарфі такому, що закривав очі, шапка, шарф зверху, і як колобок перекочуватися з боку в бік - постійно хурделиця, заметіль, навіть іноді складно додому добратися", - поділилася Тіна Кароль .

Зірка сказала, що у неї зараз залишилася одна подружка з дитинства.

"Подружка, її звуть Тетяна, вона моя сусідка, зараз працює в адміністрації Президента, це жінка єдина моя подружка, з якою я підтримую сьогодні стосунки".

Співачка розповіла, що вчить сина: що отримуєш, треба заслужити роботою. "Він просто так нічого не отримає, він це розуміє, - говорить співачка, - він повинен мені принести нагороду зі школи. Похвалу або записи в щоденнику, що він був хорошим хлопчиком".

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...