Тіна Кароль вразила шанувальників патріотичним відео з Латвії

Українська співачка разом зі своїми прихильниками імпровізовано виконала Гімн України в аеропорту Риги.

Тіна Кароль. Фото: tsn.ua.Відома українська співачка Тіна Кароль в аеропорту Риги (Латвія) заспівала з шанувальниками Гімн України. Відео з’явилося на її сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Тіна Кароль прилетіла до Латвії на свій сольний концерт. В аеропорту шанувальники влаштували співачці теплий прийом – зустрічали в українських костюмах із короваєм та сіллю.

Однак на цьому сюрпризи не закінчилися. Прямо в аеропорту Тіна Кароль разом із шанувальниками імпровізовано заспівала український гімн.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...