"Это не страна, и ее доказательства не считаются": Мережу шокувало відео з висловлюваннями росіян про Україну

Москвичі звинуватили українців в інсценуванні замаху на Бабченка і обізвали справу "хохловской провокацией".

Користувачів інтернету шокувало відео з висловлюваннями росіян про Україну в зв'язку із "вбивством" відомого російського журналіста Аркадія Бабченка в Києві, яке виявилося інсценуванням. Відповідний ролик розмістив на своїй сторінці в Facebook блогер Олександр Тверський, передають Патріоти України.

"Москвичі про "вбивство" Бабченка і про Україну. І про себе. Дякую, Саша Сотник (Sotnik Alexander). Вуха, звичайно, в'януть. І ось це ось 99 відсотків населення РФ", - зазначив він.

"Це все одно, що Росія звертала б увагу на якусь комаху. При чому тут взагалі Росія? Росія, вона йде вперед, а ці, хто повзає, ми їх не бачимо", "Я вважаю, що тут одна людина, президент, не може за всім устежити, тут факторів багато... Мені подобається Росія...", - заявили опитані росіяни.

Відео бурхливо коментують у мережі. "Ми ніколи ні на кого не нападали". Цим все сказано", "Як з цими людьми можна жити в одному суспільстві? Це протиприродно для нормально мислячих!", "Задзеркалля", "Браво, рекорд побитий! Жодного адекватного!", - пишуть в інтернеті.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...