"Это шах и мат НАТО!": Новина про морських зайців-вбивць в рядах російської армії підірвала мережу

"Загін зайців під проводом Мазая підпливає до позицій НАТО і перегризає їм гусениці на всіх танках і літаках!", - жартують користувачі в мережі.

Російська армія поповниться тваринним спецназом. Фото: Звезда.

Російська армія набирає в свої ряди і дресирує морських тварин для охорони входів у військово-морські бази, а також пошуку підводних хв і допомоги водолазам. Про це повідомляє російський телеканал "Звезда", передають Патріоти України.

"Кільчасті нерпи, морські зайці, сірі і гренландські тюлені, кити-білухи і в цілому зовсім не злі дельфіни-афаліни. Підводний спецназ Росії приймає нових бійців. Їм належить охороняти входи в військово-морські бази, шукати підводні міни, допомагати водолазам працювати на глибині, а при необхідності вбивати будь-яких чужинців, які вторглися на їх територію", - пише видання.

Уточнюється, що підготовка морських мешканців для військових потреб Росії - "один з найбільших секретів", так як "ще з часів Другої світової війни цією темою активно цікавилися американці".

Відзначимо, що ця новина підірвала мережу: користувачі сміються над "тваринним спецназом" РФ.
"Все, до НАТО скоро прийде хутряний звір. Причому в прямому сенсі цього слова. Картина сиром по маслу: загін зайців під проводом Мазая підпливає до позицій НАТО і перегризає їм гусениці на всіх танках і літаках!", - пишуть користувачі.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...