"Это солдат срочной службы. Ремонтирует боевую технику, с утра до ночи. Помогите, чтобы его знала вся страна", - блогер

Ми уважно слідкуємо за подіями поблизу лінії розмежування, але в армії є багато таких, майже непомітних для суспільства, але дуже важливих людей - техників.

Солдат-технік строкової служби. Фото: соцмережі.

"Это солдат-техник, срочной службы. Его зовут Саша. Его зарплата 150 грн в месяц. Он ремонтирует боевую технику, с утра до ночи, не вылезая из под брони. И ему насрать на звания, должности,выслугу лет, пенсию и т.д", - написав у "Фейсбуці" у спільноті "Патріоти України - єднаймося" Андрій Кондратенко, передають Патріоти України.

Он делает то, что должен делать, потому что он солдат. Его таким Мама родила, его таким Папа воспитал. Неизвестный труженик тыла. Помогите сделать так, чтобы его знала вся страна.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...