Точно не Повалій: В Росії ламають голову, хто ж українських співачок віддає гонорари на допомогу АТО (відео)

За словами героя АТО Євгена Терехова, або Софія Ротару, або Віра Брежнєва віддають половину зароблених в Росії грошей для потреб захисників України.

Віра Брежнєва і С.Ротару. Фото: donbass.ua.

У Росії задумалися над питанням, хто з українських співачок, що часто виступають в Росії, займається фінансуванням АТО. Під підозру потрапили Віра Брежнєва і Софія Ротару. Кілька видань РФ випустили матеріали на цю тему після того, як герой АТО Євген Терехов (позивний "Титановий Джексон") заявив в ефірі П'ятого каналу про те, що одна з таких співачок віддає половину своїх гонорарів на допомогу ВСУ, пишуть Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Заява прозвучала в контексті обговорення виступу артистів з України на концерті 23 лютого в Москві, в якому взяли участь Таїсія Повалій, Віра Брежнєва і Софія Ротару. Ведучий Роман Чайка зауважив, що навряд чи це робить Повалій - колишній депутат Верховної Ради від партії Віктора Януковича.

"Я не хочу говорити за людину з цієї трійки. Так, вона дає концерти в Росії. Але вона приїжджає і з кожного концерту половину гонорару віддає волонтерам на АТО. Одна з цих трьох. Не хочу, щоб були якісь претензії до неї. Історія про це замовчує. Думаю, людина сама розповість колись про це ", - розповів Терехов, одружений на українській співачці Наталці Карпі.

"Це вже дно чи ще чекати, що звідти постукають?": "Квартал 95" висміяв рівненського воєнкома, але українці обурились (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 20:29

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму», передають Патріоти ...

Захищав Україну та кожного з нас: На війні загинув стрілець-санітар із Харківської області

понеділок, 6 травень 2024, 20:14

Під час захисту України на Донецькому напрямку загинув воїн 54-ї бригади. Це сталося 10 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Верхньокам’янське Бахмутського району Донецької області. Олег Куров був стрільцем-санітаром механізованого відділення мех...