Торгівля тілом на втіху окупантам: На конкурс "Міс краси" до "ЛНР" приїхали дівчата з України

Фінал конкурсу відбудеться 25-го травня. Для участі у ньому відібрали 15 красунь.

Для участі в конкурсі "Міс ЛНР" приїхали дівчата з України. Ілюстрація:YouTube

На окупованій території Луганської області проросійські терористи провели конкурсний відбір дівчат для участі у конкурсі "Міс "ЛНР»-2017"". Для участі у ньому відібрали 15 красунь. Про це у суботу пише підконтрольне бойовикам інформаційне агентство "Антимайдан", передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, участь у конкурсі братимуть дівчата з "ДНР", "ЛНР" та підконтрольної Україні частини Луганщини. "Ми проводимо відкритий конкурс. Тому участь в ньому можуть взяти дівчата як і з "ДНР", України або Росії, так і з інших країн світу. Серед учасниць є і ті, які подали заявки з території України. З Росії ми отримали 2 заявки і з "Донецької народної республіки" - 10. Загалом результати нас приємно вразили", - розповів організатор події Мурильов Євген.

Згідно з повідомленням, фінал конкурсу відбудеться 25-го травня. В той самий час у повідомленні не вказується, скільки заявок отримали організатори від бажаючих "з України" з взяти участь у "Міс "ЛНР"".

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...