Трагедія на Волині: Першокласниця, знайшовши вдома зброю, вистрелила в голову трирічній сестрі

Кому належить гвинтівка і чому вона опинилася без нагляду, слідство поки не розголошує.

Ілюстрація:zbroya.info

Кримінальне провадження за фактом неналежного зберігання вогнепальної зброї відкрито після того, як 6-річна школярка на Волині з необережності вистрілила в голову своїй 3-річній сестрі. Про це повідомили в секторі комунікації волинського обласного відділку поліції, передають Патріоти України.

Трагедія сталася в селищі Ратному вдень 21 березня. Пневматичну гвинтівку дівчатка знайшли вдома в коридорі. Граючись, старша сестра натиснула на спусковий гачок.

Молодшу сестру з кульовим пораненням в голову доставили в обласну дитячу лікарню. Дитину терміново прооперували нейрохірурги. Зараз постраждала дитина знаходиться в реанімації, її стан стабільний. Чи потрібні будуть додаткові операції, стане відомо пізніше, розповіли в лікарні.

Кому належить гвинтівка і чому вона опинилася без нагляду, слідство поки не розголошує.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...