Трагедія у Києві: На будмайданчику на чоловіка впала бетонна конструкція, він загинув на місці

Чоловік був робочим та в момент страшної події копав траншею

У столиці загинув будівельник. Фото: "Вечірній Київ"

У Дарницькому районі Києва на 48-річного чоловіка, який копав траншею на будмайданчику, впала бетонна конструкція, він загинув на місці. Про це повідомили правоохоронцям, передають Патріоти України з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

"До Дарницького управління поліції столиці надійшло повідомлення, що під час будівельних робіт на робочого, який копав траншею, впала бетонна конструкція. Чоловік, 1968 року народження, помер на місці. Його тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що слідчі на місці події дослідили обставини, опитали очевидців, вилучили службову документацію щодо проведення інструктажів із питань охорони праці та пожежної безпеки. Слідчим відділом Дарницького управління поліції столиці відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...

Мешканців закликали закрити вікна: У Кропивницькому спалахнула пожежа на "Хімрезерві", є жертва

понеділок, 6 травень 2024, 16:44

У Кропивницькому 6 травня спалахнула пожежа на підприємстві "Хімрезерв". На місці працюють рятувальники і наразі відомо про одного загиблого. Про це повідомили голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та ДСНС, передають Патріоти України. Як заявили в...