Трагедія в Калинівці: Стало відомо, що саме вибухнуло

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що наразі відпрацьовуються різні версії причин події, але, ймовірно, йдеться про зовнішні чинники.

У Калинівці зафіксовані вибухи тільки на майданчику танкових боєприпасів. Про це заявив керівник управління зв'язків із громадськістю Генштабу ЗСУ Богдан Сенік в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що ніяких хімічних речовин на складі не було.

Сенік також уточнив, що відповідальність за подію буде нести командир військової частини, але про винних можна буде говорити тільки після того, як у справі розберуться оперативні правоохоронні групи.

Як відомо, у вівторок ввечері сталася пожежа на складах боєприпасів, що розташовані у районі села Калинівка Вінницької області.

Внаслідок надзвичайної події змінено маршрути 14 поїздів. В'їзди до Вінницької області трасою м-21 Вінниця-Житомир-Могилів-Подільський перекрито.

Окрім того, Украероцентр закрив повітряний простір в радіусі 50 км від зони загоряння на складах боєприпасів в Калинівці.

У Генштабі заявили, що територія загоряння на складах боєприпасів в районі Калинівки становить близько 10% від загальної площі арсеналу.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...