Трагічна випадковість: У Москві жінку вбило колесо від КамАЗу, коли нещасна сідала у таксі (відео, 16+)

Молодик, який ішов неподалік за жертвою інциденту, встиг відскочити в бік.

Фото:скрін відео

Нещасний випадок стався в ніч на 1 листопада біля торгового центру "Рів'єра" на півдні Москви. Колесо від КАМАЗу відлетіло і покотилося по дорозі з величезною швидкістю. Відео інциденту з'явилося на каналі Mаsh, передають Патріоти України.

Через трагічну випадковість на шляху колеса опинилася 54-річна жінка, яка працювала касиром у місцевому магазині. Вона виявилася єдиною перепоною для смертельного колеса на порожньому тротуарі.

Йдучи до таксі нещасна відволіклася на секунду на телефон і не помітила загрозу. Удар був такої сили, що жінка померла на місці. Молодий чоловік, який ішов за нею,встиг відскочити в бік.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...