Трампнаш: Президент США у рейтингу популярності в росЗМІ обійшов Путіна

​Трійку лідерів замкнув екс-президент США Барак Обама.

Трамп і Путін. Ілюстрація:http://glavnoe.ua/

Президент США Дональд Трамп очолив топ-10 найпопулярніших персон в російських ЗМІ, обійшовши в рейтингу президента РФ Володимира Путіна. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

Вперше за кілька років перше місце в рейтингу популярності дісталося не російському президенту. Трамп відзначений в більш, ніж 202 тисячах посилань в матеріалах політичних і фінансово-економічних російських видань.

Путіна в росЗМІ згадали 148 тисяч разів. Трійку лідерів замкнув колишній президент США Барак Обама, - понад 61 тисяча згадок в російській пресі.

Голова уряду РФ Дмитро Медведєв зайняв четверте місце - 41 тисяча посилань. Крім цього російські ЗМІ часто писали про президента України Петра Порошенка, якого згадали 34 тисячі разів.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...