"Треба було мирно вирішувати": Шуфрич звинуватив Порошенка у порушенні Мінських угод

Одіозний політик заявив про це в ефірі каналу ворожих пропагандистів.

 Нестор Шуфрич. Фото: Гордон

Народний депутат від фракції "Опозиційний блок" Нестор Шуфрич звинуватив українську владу в саботажі Мінських домовленостей і ескалації конфлікту на Донбасі. Відповідну заяву він зробив в ефірі російського пропагандистського каналу Росія 24, повідомляють Патріоти України.

"Влада спекулює на темі війни, не зацікавлена в мирному врегулюванні і буде саботувати Мінські угоди", - заявив Шуфрич. "Я абсолютно впевнений, що якщо українську владу не змусять, а на жаль, опозиція сьогодні не в змозі тиснути на українську владу, а хоча деякі представники роблять все, щоб змусити хоча б президента України, керівництво України, реалізувати Мінські угоди, але в сьогоднішній ситуації ми повинні зробити все, щоб Україна виконала свої угоди", - додав він.

Як відомо, 31 січня проросійські війська продовжили штурмові дії і активно застосовують артилерію і міномети в районі населеного пункту Авдіївка. В результаті обстрілів у Авдіївці припинене електропостачання, обмежене теплопостачання та водопостачання. Ремонтні бригади не зможуть вийти на місце розриву лінії електропостачання через безупинні обстріли.

Проросійські бойовики розпочали штурмові дії в районі авдіївської промзони вранці 29 січня з метою захоплення позицій ЗСУ, є втрати з обох сторін. Напередодні ескалації конфлікту, 28 січня, відбулася телефонна розмова між президентом США Дональдом Трампом та президентом Росії Володимиром Путіним.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...