"Треба підлікуватися": Зниклий після звільнення Лозинський дав перше інтерв'ю (відео)

Звільнений вбивця Лозинський встиг побувати на місці злочину на Кіровоградщині і хоче поправити втрачене в тюрмі здоров'я.

Віктор Лозинський. Скріншот.Засуджений за вбивство екс-нардеп Віктор Лозинський дав перше інтерв'ю після свого дострокового звільнення. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, повідомляється, що відеоролик з коментарями політика на тлі Інституту Амосова, був опублікований на YouTube журналістом Ігор Рудичем. За словами самого Лозинського, він зараз займається лікуванням.

"Йдуть консультації лікарів, чи потрібно робити шунтування. Чисто таке. Уже дані рекомендації, що потрібно проходити стаціонарне лікування", - сказав він.

Відзначається, що встановити місцезнаходження екс-нардепа, незважаючи на його появу в кадрі, не вдалося. У самому інституті заперечують, що Лозинський лікується у них. Кажуть, він би швидше ліг в "Феофанію".

Як стало відомо журналістам, вже завтра Генеральна прокуратура України отримає повний текст рішення Апеляційного суду Київської області, і тільки після цього зможе підготувати касаційну скаргу на те, що екс-нардепа випустили на волю.

Тим часом Лозинський після звільнення, за словами місцевих жителів, нібито вже встиг побувати в своєму маєтку на Кіровоградщині - приїжджав, щоб стати на облік в місцевій поліції.

У свою чергу, адвокат колишнього народного депутата стверджує, що не знає, де зараз перебуває його підзахисний. І запевняє - з ним не спілкувався. "У мене зараз немає його контактів. Якщо у нього все добре - слава Богу. Якщо йому треба буде - він подзвонить", - пояснив захисник.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, 6 квітня Апеляційний суд Київської області відхилив апеляцію прокуратури на рішення Бориспільського районного суду Київської області про умовно-дострокове звільнення Лозінського. Перед цим 29 лютого Бориспільський районний суд Київської області ухвалив умовно-достроково звільнити Лозинського.

Лозинський у 2011 році за вбивство був засуджений на 15 років. У міру розгляду його справи в судових інстанціях термін покарання зменшився до 10 років. Всього Лозинський відсидів у в'язниці майже 6 років, і до них, відповідно до закону "Про вдосконалення порядку зарахування судом терміну попереднього ув'язнення в строк покарання", більш відомим як "Закон Савченко", додається дворічний термін, який засуджений провів в СІЗО.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...