Тренд: Куди поїхали вчитися дочки Порошенка

Дівчата обрали спеціальності "Анімація" та "Економіка".

Олександра та Євгенія Порошенко. Фото: соцмережі.

Дочки-двійнята президента Петра Порошенка Олександра та Євгенія вступили до лондонських навчальних закладів. Про це із посиланням на дружину президента Марину Порошенко повідомляє "Інтерфакс-Україна", передають Патріоти України.

"Дочки вступили до University of the Arts in London і University College London на спеціальності "Анімація" та "Економіка". У цьому рішенні ми підтримали їх, щоб дати можливість дівчаткам самостійно отримати професію на загальних умовах - без привілеїв, що вони діти президента України", - розповіла перша леді в коментарі агентству.

За її словами, 18-річні Олександра та Євгенія Порошенко успішно здали всі вступні іспити і отримали високі результати. "Ми як батьки ними пишаємося. Хочу підкреслити, що після отримання освіти вони збираються повернутися до України і працювати на благо українського народу", - заявила Марина Порошенко.

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...