Третя річниця загибелі першої жертви Роssiйсько-Української війни (фото)

Сергій Кокурін, який перебував під час штурму на спостережній вежі автопарку своєї частини в Сімферополі, загинув від пострілу снайпера з прямим влученням у серце.

Сергій Кокурін. Фото: соцмережі.

"Третя річниця загибелі першої жертви Роssiйсько-Української війни українського прапорщика Сергія Кокуріна. Герою Слава і Вічна Пам'ять", - написав користувач соцмережі "Фейсбук" Денис Супрун на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!" та поділився фото загиблого воїна. Патріоти України пропонують і вам згадати про нашого військового та не забувати страшних подій, які сталися на початку українсько-російської війни.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.