Третій рік воюємо: Бійці 128-ї бригади залишились у Пісках без нічної оптики

Чому при багатомільярдному бюджеті Міноборони не забезпечує передові підрозділи відносно недорогим обладнанням, яке реально рятує життя на фронті? А бійці, як і в 2014 році, мусять просити волонтерів про допомогу.

Бійці 128 бригади. Фото:Facebook

Минулого тижня героїчні хлопці гірсько-піхотного батальйону 128-ї бригади залишились у Пісках без нічної оптики. Про це повідомляють волонтери у спільноті Допомога 128огпбр у Facebook, передають Патріоти України.

На одній з ділянок, де знаходяться бійці 128, працював ще один підрозділ. У них були тепловізори, якими вони ділились з бійцями закарпатського батальйону. Але підрозділ змінив місце дислокації, і тепловізори поїхали разом з ними.

"Виправляти ситуацію взялась небайдужа (та просто шалена насправді) киянка. І таки вийшло! Сьогодні один теплік вже там, де треба - у хлопців на позиції! Правда, залишилась маленька проблема. За теплік треба розрахуватись.

Бо дали його під чесне слово. Тепер за Pulsar 50 ми винні 2 500 $ (61 650 грн по сьогоднішньому курсу). У нас є 20 000. Залишилось 41 650 грн", - йдеться у повідомленні.

На окупованій Луганщині росіянин зґвалтував та жорстоко вбив 17-річну дівчину

вівторок, 7 травень 2024, 10:56

Росіянин зґвалтував і вбив ударом ножа в серце 17-річну дівчину Анастасію, яка проживала в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. Про це інформує російський Telegram-канал ASTRA, передають Патріоти України. Зазначається, що кілька дні...

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...