"Тырят все": Росіянин намагався вивезти з Монголії кістки динозавра

Чоловік пояснив, що знайшов скам'янілості в каньйоні Кімчинської западини і взяв їх в якості сувенірів.

Вага двох фрагментів становить 2,45 кілограма. Фото: stu.customs.ru.

Громадянин Росії, який прямував з Монголії в РФ через пункт пропуску в місті Кяхта Республіки Бурятія, намагався провезти два фрагмента кісток динозавра. Про це повідомляється на сайті Бурятською митниці, пишуть Патріоти України.

Чоловік пояснив, що знайшов скам'янілості в каньйоні Кімчинської западини і взяв їх в якості сувенірів.

Вага двох фрагментів становить 2,45 кілограма.

"Експерти визначили, що за своїми морфологічними ознаками скам'янілості є фрагментами скелета динозавра: перший - фрагментом верхнього кінця стегнової кістки динозавра, другий - фрагментом лопатки птахотазового динозавра", - зазначено в повідомленні митниці.

Відносно громадянина Росії порушено справу за ч. 1 ст. 16.2 Кодексу про адміністративні правопорушення РФ (недекларування або недостовірне декларування товарів).

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...