"Путин тебе них*я не поможет": У Сумах затримали російського водія-порушника

Вимоги поліції про зупинку водій проігнорував, і, більш того, ще раз проїхав на "червоний" на іншій вулиці.

Росіянин нахабно їхав на "червоний". Фото: скріншот з відео.

У місті Суми, на перетині Покровської площі та вулиці Харківська, патрульним довелося застосувати силу для того, щоб зупинити водія позашляховика Range Rover з російськими номерами (грубо порушував ПДР), передають Патріоти України.

Згідно з даними, оприлюдненими представниками прес-служби патрульної поліції міста, чоловік безперешкодно їхав на червоний сигнал світлофора. Включивши проблискові маячки і подавши звуковий сигнал, патрульні попрямували за ним. Їх вимоги про зупинку водій проігнорував, і, більш того, ще раз проїхав на "червоний" на вулиці Харківська.

Після нетривалої погоні його все ж зупинили і затримали, уклавши на асфальт. Як прокоментував очевидець, який знімав інцидент на камеру смартфона: "Твой Путин тебе них*я не поможет".

Також відомо, що поліцейські склали на чоловіка протоколи за статтями КоАП 185-й (злісна непокора), 122-й, пункт 2 (невиконання вимог поліцейського) і 122-й, пункт 3 (проїзд на заборонний сигнал).

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...