Троєщина випередила всіх: В Києві відкрився перший пам'ятник добровольцю АТО

"Солдат із сумними очима, що стоїть на сторожі житлових багатоповерхівок", - так назвав бронзового бійця народний депутат України Андрій Іллєнко.

Пам'ятник воїну-добровольцю в с. Києві. Фото: Фейсбук А.Іллєнко.

На проспекті Володимира Маяковського (мікрорайон Троєщина) відкрили перший в Києві пам'ятник добровольцю АТО. Про це в неділю, 10 липня, повідомив народний депутат (позафракційний), член ВО «Свобода» Андрій Іллєнко, передають Патріоти України.

«Тільки що на Троєщині відкрили перший в Києві пам'ятник українському воїну-добровольцю! Спасибі всім, хто зробив це - перш за все депутату Київради, свободівцю Петру Кузику», - написав пан Іллєнко на своїй сторінці в Фейсбуці.

Відзначимо, що знаходиться пам'ятник за адресою вул. Володимира Маяковського, 2-2-А в Деснянському районі столиці. Пам'ятник заввишки 205 см зроблений з бронзи.

Його проект пройшов громадське обговорення, і повністю підтриманий жителями Деснянського району. Для створення скульптури не залучалися кошти з міського бюджету, тільки меценатські.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...