Три чверті росіян звикли до санкцій та готові і далі так жити

Надії на швидке позбавлення від санкцій за два з половиною роки розвіялися.

Росіянам подобається жити "при санкціях". Фото: соцмережі

Майже чверть росіян згодні на поступки Заходу заради зняття санкцій, але більшість – 62% – готова жити з ними й надалі. Про такі дані, отримані соціологами "Левада-центру", розповідає газета "Ведомости", повідомляють Патріоти України.

"Люди звикають до обстановки санкцій і демонструють готовність і далі жити при них, надії на швидке позбавлення від санкцій за два з половиною роки розвіялися", – пояснює заступник директора "Левада-центру" Олексій Гражданкін.

Тема санкцій більшості росіян не особливо зрозуміла і вони толком не знають, про що йде мова, не стикалися з тим, що можна сприймати як результат санкцій або контрсанкцій, каже політолог Костянтин Калачов. "Але, не знаючи деталей і тонкощів зв'язку між санкціями та падінням рівня життя, вони вважають, що такий зв'язок є, – і тому в їх настроях поєднуються гасло "Росію ніхто не поставить на коліна" і бажання, щоб все-таки рівень життя так сильно не падав", – цитують Калачова "Ведомости".

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...