Три тисячі рублів з душогуба: У Росії "покарали" полярника, який жорстоко вбив білу ведмедицю

Після жорстокої розваги, що призвела до загибелі тварини, винуватець вбивства відбудеться штрафом.

Ілюстрація:m.newsru.com

Співробітника компанії "Русальянс", який вбив білу ведмедицю на острові Врангеля, оштрафовано на 3 тис. рублів. Про це розповіли в адміністрації заповідника "Острів Врангеля," повідомляють Патріоти України з посиланням на FlashNord.

"Працівник цієї компанії визнаний винним у порушенні статті 8.39 КоАП. Йому було наказано виплатити штраф у розмірі 3 тис. рублів", - сказало джерело.

Раніше повідомлялося, що поліція почала перевірку за фактом жорстокого вбивства білої ведмедиці на острові Врангеля. Однак, на думку координатора проектів зі збереження біорізноманіття Арктики Всесвітнього фонду дикої природи (WWF) в Росії Стішова, це було вимушеним заходом.

Як вже повідомлялосяІ, на острові Врангеля кухар, який є співробітником компанії "Русальянс", підгодовував білу ведмедицю, при цьому давши їй вибуховий пакет. Подія була знята на відео і викладена в інтернет.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...