"Тримайся Надя, міцніше!": Віра Савченко вступилася за сестру і прокоментувала її останню заяву

"Всі розуміють, що простим людям ділити нічого. І ось коли Надя про це відкрито і прямо заявила...ви всі злякались? Чому?" - написала Віра.

Віра Савченко. Фото:www.ukrinform.ru

Країна чекає від Надії Савченко пояснень щодо її заяв на Радіо ЕРА з приводу переговорів із бойовиками. Поки що Надя мовчить. Зате в "Батьківщині" вже встигли заявити, що слова Надії Савченко не є офіційною позицією партії. За сестру відповіла Віра Савченко. Про це вона написала у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Народ дивує... - Всі розуміють, що ця війна не закінчується тому, що вона вигідна тим, хто її розпочав...і не тільки. - Всі розуміють, що простим людям ділити нічого. - Всі розуміють, що силою (війною) конфлікт не вирішити. - Всі закликають до миру. І ТАК жадають цього миру!!..

І ось коли Надя про це відкрито і прямо заявила...ви всі злякались? Чому? Ви ж про це стільки говорили, ну але тихенько..., а Надя голосно! Тримайся Надя, міцніше! Летить каміння, та вже не від москалів... А воно болючіше б'є", - написала Віра.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...