Царьов у Криму зібрався будувати птахофабрику і мріє прогулятися по Хрещатику - російський журналіст

Скандальний екс-регіонал ностальгує за українською політикою, оскільки зрозумів, що в Росії політика - великий симулякр, пояснив Сергій Єрженков.

Олег Царьов. Фото:news.bigmir.net

Олег Царьов керує санаторієм в Ялті і збирається побудувати птахофабрику в Криму. Журналіст телеканалу "Дождь" Сергій Єрженков розповів про те, як записував інтерв'ю з депутатом Верховної Ради України 7 скликання Олегом Царьовим для розслідування "Кримінальна Новоросія". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Громадське радіо.

"Мне кажется, что он сейчас ностальгирует. Он приблизительно все понял о российской политике, о том, что это такой большой симулякр. Олег Царев отказался, по его словам, войти в КПРФ, "Справедливую Россию". Он сказал, что это не настоящая политическая борьба.

Он говорил, что в Украине была настоящая политика, люди готовы были убивать друг друга за убеждения. Когда он узнал, что я еду в Киев, сказал, что завидует, что ему хотелось бы прогуляться про Крещатику", - розповів Сергій Ерженков .

За словами журналіста, розмову записували в квартирі Олега Царьова в центрі Москви.

"Большую часть времени он проводит в Крыму. Здесь у него квартира, которую он купил после 2014 года. Я так понимаю, что здесь живут его дети. Сейчас он руководит санаторием, который находится в Крыму, в Ялте, который Олег купил до 2014 года.

Он подал заявку на грант, собирается строить птицефабрику в Крыму. Это грант от правительства России. Часть средств, затраченных на постройку птицефабрики, покрывает бюджет Российской Федерации", - додав журналіст.

Як відомо, Олег Царьов звинувачується в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України і в діях, спрямованих на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу.

4 листопада 2015 року Генеральна прокуратура України розпочала процедуру заочного засудження Олега Царьова. 25 березня 2016 року обвинувальний акт був затверджений і відправлений до суду.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...