Це - кохання: Боєць АТО освідчився коханій на вершині Карпат (фото)

Закарпатського прикордонника Олександра Новікова і дівчину-медика з Львівської області Оксану Кінаш познайомили друзі. Пара зустрічалася півтора року. Дівчина дочекалася Олександра із зони АТО.

Боєць АТО освідчився коханій на вершині гори. Фото:Facebook

Боєць АТО зробив своїй коханій пропозицію на вершині гори Піп-Іван в Карпатах. Про це на сторінці в Facebook повідомив Всеукраїнський Центр допомоги учасникам АТО, інформують Патріоти України.

"Боєць АТО зробив коханій пропозицію на вершині українських Карпат. Романтичне зізнання відбулося на вершині гори Піп-Іван Мармароський в Рахівському районі Закарпатської області на кордоні України і Румунії", - сказано в повідомленні.

Закарпатського прикордонника Олександра Новікова і дівчину-медика з Львівської області Оксану Кінаш познайомили друзі. Пара зустрічалася півтора року. Дівчина дочекалася Олександра із зони АТО.

"Це кохання. Кохаю її неймовірно. Я хотів зробити так, щоб Оксанка запам'ятала цю подію на все життя. Тому вирішив зробити пропозицію на вершині, серед неймовірної краси Карпатських гір. Це був наш перший спільний похід в гори з командою "Відпочинок в Карпатах" . Вона ні про що не здогадувалася", - розповів Олександр.

Повідомляється, що дівчина не змогла встояти перед такою пропозицією і відповіла українському бійцю згодою.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...