"Це гра нервів, але ми повинні бути готові" - Тука про військові навчання РФ біля українських кордонів (відео)

За словами заступника міністра, питання війни за останні три роки фактично відійшло навіть не на другий план, люди розслабилися, а постійні повідомлення про загибель або поранення українських військових на Донбасі переросли в статистику.

Проведення раптових навчань російськими військами біля кордонів України і перекидання підрозділів до Криму можна назвати "грою нервів". Таку думку висловив заступник міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в інтерв'ю NewsOne, передають Патріоти України.

"Це гра нервів. Такі навчання були і на кордоні з Чернігівською областю, зараз на Півдні. Не думаю, що щось розпочнеться. Але особливих розбіжностей не буде, якщо я скажу, що ми повинні бути готові. І ось тут у мене виникають дуже великі сумніви. Виходячи з того, що я бачу на вулицях Києва і не тільки, я не бачу того, що ми готові", - підсумував він.

За його словами, питання війни за останні три роки фактично відійшло навіть не на другий план, люди розслабилися, а постійні повідомлення про загибель або поранення українських військових на Донбасі переросли в статистику.

"Якщо ми вже давно змирилися і болісно не сприймаємо повідомлення про те, що щодня на наших дорогах гине 12-15 осіб, то приблизно десь так ми сприймаємо інформацію про те, що відбувається на Сході", - підкреслив Тука.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...