"Це я тепер в Україну не потраплю?": 13-річний "бойовик ЛНР" прокоментував свої скандальні фото

Підліток підтвердив, що його батько воював за "ЛНР", але зараз він перебуває в Росії.

Максим Глусенко. Фото:myrotvorets.center

13-річний Максим Глусенко, який нібито воює на боці бойовиків на окупованому Донбасі, стверджує, що не брав участі в бойових діях. Про це хлопець сказав у коментарі Обозревателю, інформують Патріоти України.

"Це все брехня. Мені тут 8 років. А зараз 13. Не знаю, звідки ці фото з'явилися. Я до всіх цих рухів відношення не маю. Краще б мир був. Це я тепер в Україну не потраплю?" — здивувався хлопець.

За словами Глусенка, в Києві у нього живе рідня, з якою він підтримує зв'язок. А за "ЛНР" воював його батько Олександр Глусенко, який зараз вже перебуває в Росії.

Раніше сайт "Миротворець" повідомляв, що на окупованій території Донбасу на боці бойовиків воює 13-річний Максим Глусенко. Відомо, що його батько Олександр Глусенко служить бойовиком в 1-ій штурмовій групі т. зв. "Народно-визвольного батальйону "Зоря".

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...