"Це кінець не пляжу, а здорового глузду": Одіозна українська "правозахисниця" насмішила мережу фото із Криму

Тетяна Монтян намагалася переконати, нібито на півострові багато туристів, але вони усі "кудись відійшли".

Тетяна Монтян. Фото: соцмережі.

Скандально відома українська адвокат і блогер Тетяна Монтян опублікувала фотографії з окупованого Криму. Світлини з пляжу Євпаторії вона оприлюднила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Це фактично кінець євпаторійського пляжу, тому народу помірно. На центральних пляжах людей традиційно значно більше", - підписала Монтян знімки порожнього узбережжя.

Також вона опублікувала фотографії євпаторійського кафе і кількох вулиць, заявивши, що там "реально непогана туристична інфраструктура". Зазначимо також, що і на цих фото фактично немає людей.

Світлини одіозного блогера з окупованого Криму вмить облетіли мережу: українці навперебій почали жартувати над Монтян.

"Це кінець не пляжу, а цивілізації і здорового глузду", - прокоментувала Ірина Самойлова.

"І не тоне. Яка стійка любов до окупантів", - висловився Валентин Тарасов.

"Схожа на Керченський міст", - написав у коментарі нардеп Віталій Чепинога.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...