"Це крок до звільнення Криму": Чубаров прокоментував перемогу Джамали на "Євробаченні"

Сподіваємось на це і від щирого серця бажаємо кримськотатарському народу України скорішого звільнення своєї землі від російських загарбників!

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров. Фото: politeka.netРефат Чубаров привітав громадян України та друзів в інших країнах з блискучою перемогою Джамали на "Євробаченні", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Від імені Меджлісу кримськотатарського народу вітаю всіх громадян України і наших численних друзів в інших країнах з блискучою перемогою Джамали на Євробаченні. Ми стали свідками неймовірно величезної кількості справжніх поціновувачів таланту Джамали, прихильників незалежної України, союзників кримськотатарського народу".

Також лідер Меджлісу подякував усім мешканця окупованого Криму, які віддали голос за українську співачку: "Иншаллах, в один з прекрасних днів ми обов'язково зберемося всі разом у вільному від російських окупантів Криму, в древньому і славному Бахчисараї! Сьогодні для цього дня зроблений ще один важливий крок!"

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...