Це мої угіддя: у РФ оленяр застрелив менеджерів з "Газпрому" через вторгнення на його територію

Трагедія сталася на родовому пасовищі, куди керівництво "Газпрому" приїхало влаштувати полювання.

Менеджери з "Газпрому", яких застрелив оленяр. Фото:http://lifenews.ru/

У Пуровському районі Ямало-Ненецького автономного округу, в 90 км від Нового Уренгоя, сталося вбивство двох працівників 100-відсоткового дочірнього підприємства ПАТ "Газпром" ТОВ "Газпром переробка", які приїхали в тундру на полювання. Про це повідомляє пропагандистський канал Lifenews, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, на полювання приїхали два працівники "Газпром переробки" з Нового Уренгоя: начальник установки одержання дизельного палива Денис Свистунов і начальник ремонтно-механічних майстерень Андрій Ходаков.

Через деякий час, за попередньою інформацією через дві доби, в 20 км від кущового майданчика № 2-03 в Пуровському районі були знайдені трупи з вогнепальними пораненнями.

Слідчим вдалося встановити і затримати підозрюваного, що зізнався у вбивстві, - місцевого оленяра Д. Пяка, який розповів про конфлікт, що виник. За його словами, чоловіки приїхали полювати на його родове пасовище, після чого оленяр спробував їх прогнати.

У результаті менеджери "Газпрому" були розстріляні. На даний момент порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство двох осіб".

Слід наголосити, що родове угіддя - це земля в тундрі, де сім'я оленярів пасе своїх оленів. За радянських часів з метою збереження малих народів їм були виділені пасовища.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...