"Це наша юна Госпітальєр та майбутня воїн!": Яна Зінкевич показала свою 1-місячну доньку (фото)

Усім родинам, які мають схожі травми чи проблеми, відома волонтер порадила брати з неї приклад та вірити у себе.

Яна Зінкевич показала дочку. Фото: "Фейсбук".

Відома волонтер, засновник підрозділу "Госпітальєри" в складі добровольчого українського корпусу "Правого сектора" Яна Зінкевич показала фотографії своєї маленької дочки Богдани, якій виповнився 1 місяць. Знімки з'явилися на сторінці в Facebook Зінкевич, передають Патріоти України.

"Моїй принцесі виповнився 1 місяць). Цю дитинку чекали десятки, якщо не сотні моїх близьких, побратимів, друзів і навіть незнайомих, але небайдужих до нас людей). Надзвичайно багато було пережито за останній рік і одне з небагатьох речей що тримало і не давало опустити руки це моя Богданка. Насправді було дуже багато страхів і ризиків пов'язаних з нею...

При моїх травмах я не могла бути вагітною. Через них же я не могла успішно виносити дитину. Вагітність мала замерти ще в перші місяці. Через прийняті препарати були шанси один до багатьох тисяч, що вона не буде мати якихось страшних хвороб чи відхилень. При пологах могло статись будь що, і навіть летальні наслідки, як для неї, так і для мене. Але Богдані усе це було байдуже!)

Вона захотіла жити та народитись, не зважаючи ні на що, і ми це змогли). І воно дійсно було варто того! Народилась абсолютно здорова та гарненька, маленька українка). Звісно ж позаздрити мені мабуть не зміг би ніхто, адже сказати що це була тяжка вагітність - це не сказати нічього. Починаючи з 24 тижня ми та наша лікар - Рубан Ніна Костянтинівна рахували та тягнули кожен день аби тільки виносити її довше та досягти хоча би 2 кілограмів та межі коли при пологах вона почала би дихати самостійно. І незважаючи ні на що була проведена успішна операція на 38.5 тижні ( мабуть їй всетаки там добре сиділось), та вона народилась з вагою 3080 та 49 сантиметрів.

Мені було тяжко наважитись на це все, але я розумію що ніколи не змогла би по інакшому. Було багато чого, про що навіть не хочеться пам'ятати та згадувати хоч колись, адже випробувань на моє життя випало багацько... Це було надзвичайно складно але завдяки підтримці і допомозі у нас все вийшло)
Це наша юна Госпітальєр та майбутня воїн! Я впевнена що її чекає велике майбутнє, адже переживши стільки ще навіть не народившись зможуть лише одиниці).

Вона виросте хорошою людиною у нашій, вільній Україні і я зроблю усе, що зможу, для цього! А усім хто здався та опустив руки хочу сказати одне - не здавайтесь ніколи, вірте, намагайтесь, ризикуйте. Навіть те що здається неймовірним інколи трапляється. А усім жінкам та сім'ям, які мають схожі травми чи проблеми, - не вірте нікому і нічому що вам кажуть, я змогла і ви зможете! Я мала довести усім що неможливе - можливо та подати приклад що чудеса трапляються, головне у них вірити!
Я вірю у вас! Будь щасливою моя донечка, мої три кілограми щастя!", - написала Яна та виклала фото себе з дочкою, родичами та друзями.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...