"Це плювок в обличчя усім": Геращенко про суд над поліцейським Олійником (відео)

Патрульному загрожує позбавлення волі.

Ілюстрація: ЖЖ

Коли прокуратура висуває повністю безпідставні звинувачення у жахливому вбивстві пасажира ВМW патрульному Сергію Олійнику, мотивуючи це так званою ненавистю патрульного до пасажирів та водія автівки - це абсолютна дурниця Про це він розповів в ефірі програми "Політклуб Віталія Портникова" на каналі Еспресо.TV.

"Коли Печерський суд за вказівкою прокуратури висуває хлопцю, який співпрацював зі слідством, який віддав свою відеокамеру нагрудну, на якій було відео погоні, запобіжний захід у вигляді арешту, то це плювок в обличчя всім 7000 нових поліцейських", - наголосив Геращенко.

Нагадаємо, що 7 лютого київські патрульні, переслідуючи чотирьох хлопців на BMW, відкрили вогонь і смертельно поранили 17-річного порушника. 18 лютого Печерський районний суд Києва на два місяці заарештував поліцейського Сергія Олійника. Згодом, стало відомо, що адвокати патрульного вимагають від Апеляційного суду змінити міру запобіжного заходу на будь-яку, що не стосується тримання під вартою.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...