"Це порушення правил конкурсу": У Росії "огризнулися" на пропозицію організаторів "Євробачення" щодо Самойлової

Організатор "Євробачення" в РФ "Перший канал" не погодився на пропозицію дистанційного виступу своєї учасниці.

Юлія Самойлова. Ілюстрація:http://www.komi.kp.ru/

У Росії "Перший канал" відкинув пропозицію організаторів міжнародного конкурсу "Євробачення" про дистанційний виступ на конкурсі учасниці від РФ Юлії Самойлової. Про це повідомляє Медуза, зазначають Патріоти України.

"Ми вважаємо дивною пропозицію дистанційної участі і відмовляємося від неї, оскільки вона, безумовно, суперечить самому змісту заходу, неухильним правилом якого є виступ в живому ефірі на сцені "Євробачення. За правилами "Євробачення", країна-мовник має забезпечити всім учасникам "можливість отримати в'їзну візу на весь період проведення заходу". Таким чином відмова Юлії Самойловій у в'їзді на територію України порушує правила конкурсу", - йдеться в заяві каналу.

На Першому каналі наголосили, що Європейський мовний союз "не повинен винаходити нових правил для російського учасника у 2017 році і здатний провести конкурс відповідно до свого ж регламенту".

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...