Це просто смішно: ​Батько мажора-вбивці Толстошеєва шокований новою сумою застави (відео)

Запевняє - таких грошей у родини немає.

СкріншотБатько Станіслава Толстошеєва, винуватця смертельного ДТП у Києві біля метро Лівобережна, заявив, що 5 млн гривень застави, які вимагаються прокуратурою - це непідйомна сума для його родини, повідомляють Патріоти України.

"Як нам пояснили юристи, застава, визначена судом, виходить за рамки кримінально-процесуального кодексу, і незрозуміло, на якій підставі нашому синові визначено таку заставу. Я не розумію, на якій підставі прокуратура говорить про майновий статок нашого сина, який є студентом Івано-Франківського технічного університету, і ніяких джерел доходу, як власне і майна, у нього просто немає. Теж стосується і його сім'ї. І зараз я почув, що прокуратура вимагає заставу в 5 млн грн, це просто смішно, якщо б не було так сумно", - сказав Толстошеєв в інтерв'ю ТСН.

Андрій Толстошеєв заявив, що у них немає тих багатств, про які писали в ЗМІ. "Я володію підприємством "Омега", яке було зареєстровано в 1992 році в Дружківці. Підприємство наше дуже маленьке, ми намагаємося займатися поставками промислового обладнання. Про який статок можна говорити, якщо я володію квартирою, яка в заставі у банку, і автомобілем, якого вже немає? ", - сказав Толстошеєв.

Крім того, батько водія-вбивці заявив, що він і його родина дуже жалкують про те, що трапилося. "Наша сім'я і насамперед мій син, який став мимовільним винуватцем події, ми глибоко сумуємо з приводу загибелі, співчуваємо родичам, дуже співчуваємо тим, хто так чи інакше постраждав від цієї події. Ми спілкуємося з родичами загиблої, ми намагаємося якось згладити їх гіркоту. Висловлюючи співчуття їм, ми бачимо, що вони розуміють те, що сталося, що ми цього не хотіли ", - запевнив Толстошеєв.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...