"Це просто сором", - відомий український музикант розповів про своє ставлення до Ані Лорак та Ірини Білик

Сергій Фоменко: "Знати, скільки наших громадян загинуло через цю російську навалу, і продовжувати крутити це, вибачте, попсове російське г ****, - не те що аморально - цинічно".

Сергій Фоменко. Фото: ivona.bigmir.net.

Лідер української фолк-рок-гурту "Мандри" Сергій Фоменко прокоментував те, як українські виконавці заробляють гроші в Росії в той час, як на українських радіостанціях відсутня українська музика. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Музикант висловився про вітчизняних виконавиць в контексті їхньої протидії законопроекту про квоти для української музики.

"Це люди, які з нинішньої ситуації годуються. Колабораціоністи. Або ті, хто звик заробляти шалені гроші в Росії. Колись були прекрасні українські поп-співачки Ірина Білик та Ані Лорак. Тепер їх для мене немає. Це просто сором. Твоя мама говорить українською, вишиванку носить, а ти, коли твою країну топче фашистський кацапський чобіт, їдеш в Москву і кокошник російський приміряєш ", - заявив Фоменко.

Він припустив, що таких замаскованих поборників "русского мира", ймовірно, і на радіостанціях чимало.

"Їм легше і зручніше працювати за інерцією, повторюючи звичну брехню про відсутність цікавих українських виконавців. Але їм потрібно змінюватися. Інакше просто доведеться піти з ринку. Наприклад, в інтернет - це хороший і перспективний ресурс. Але, якщо вони хочуть і далі використовувати український ефір, який є власністю народу (це відноситься до всіх телевізійних і FM-частотах), то будуть змушені прийняти і виконувати цей закон без будь-яких упереджень. Це необхідно робити", - зазначив музикант.

"Ще раз скажу: знати, скільки наших громадян загинуло через цю російську навалу, і продовжувати крутити це, вибачте, попсове російське г ****, - не те що аморально - цинічно", - резюмував Фоменко.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...