Це ще до підвищення: У серпні чверть українців не сплатили за комунальні послуги

За даними державної статистики за спожиті комунальні послуги було нараховано до сплати 3,87 млрд грн, з яких було сплачено лише 2,9 млрд грн.

Ілюстрація:www.slovoidilo.uaУ серпні 2016 року 25,1% населення України заборгувало за житлово-комунальні послуги. Про це свідчать дані Держстатистики, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

За даними Держстатистики, у серпні 2016 року населенню України за спожиті комунальні послуги було нараховано до сплати 3,87 млрд грн, з яких було сплачено лише 2,9 млрд грн, тобто 25,1% населення не сплатило за спожиті послуги.

“У серпні 2016р. населенням країни сплачено за житлово-комунальні послуги 2,9 млрд грн (74,9% нарахованих за цей період сум), за електроенергію — 1,5 млрд.грн (95,5% нарахованих за цей період сум)”, — йдеться в повідомленні.

Так, на кінець серпня 2016 року залишається заборгованість населення зі сплати за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 4,8 млрд грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій — 2,5 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення — 1,8 млрд грн, за вивезення побутових відходів — 0,4 млрд грн, за електроенергію — 2,9 млрд грн.

Водночас нараховані упродовж січня—серпня 2016 року бюджетні кошти (субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг) організаціям, що надають домогосподарствам послуги газопостачання перевищували вартість фактично спожитих послуг на 1,0 млрд грн.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...