І рідні "скрепи" не допомогли: Культову російську співачку оголосили у розшук

Комунальним службам Земфіра, яка володіє нерухомістю на набережній Фрунзе в Москві, заборгувала 11 тисяч рублів.

Земфіра не любить оплачувати комунальні послуги. Ілюстрація: соцмережі.

42-річна Земфіра, яка влітку відзначилася скандальними висловлюваннями на адресу молодих співачок Гречки і Монеточки, потрапила в поле зору судових приставів. Як повідомив телеканал «Москва 24", у співачки накопичилися борги за комунальні послуги - через неоплачені рахунки зірку оголосили в розшук, передають Патріоти України.

Як виявилося, постанова суду про необхідність погасити заборгованість по квартплаті вийшла ще два роки тому, але грошей пристави так і не побачили. Комунальним службам Земфіра, яка володіє нерухомістю на набережній Фрунзе в Москві, заборгувала 11 тисяч рублів. При цьому, за повідомленнями ЗМІ, вартість двокімнатної квартири площею 85 квадратних метрів в Хамовниках становить близько 250 тисяч доларів.

Пояснити борг неплатоспроможністю виконавиці навряд чи можна - навіть мінімальна вартість пляшки шампанського одного відомого бренду, яке подають на світських вечірках відвідуваних Земфірою, в два рази перевищує суму заборгованості за послуги ЖКГ.
Цікаво, чи почне співачка мимоволі наспівувати свій хіт «Гроші», якщо приставам все-таки вдасться наздогнати злісну боржницю?

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...