Це стріляли явно не "шахтарі": Шахта "Бутівка" потрапила під обстріл танків окупантів (відео)

Військовослужбовці сил АТО впевнені, що по них працюють регулярні російсьік війська, адже "робота" ворожих танкістів є досить професійною.

Фото:скрін відео

Російські окупанти з танків обстріляли позиції українських військових на шахті "Бутівка", що на околицях окупованого Донецька. Про це повідомляє 5 канал, передають Патріоти України.

Місцеві військові розповідають, що інтенсивність обстрілів останніми днями була не дуже великою. Ворожі війська час від часу застосовували міномети. "Ввечері, коли вже погана видимість, стріляють з міномета. А так ніби нічого, інколи ДРГ їхні ходять", – розповідає боєць.

Але сьогодні, 20 березня, день видався гарячим. Військовослужбовці сил АТО впевнені, що по них працюють регулярні війська, адже "робота" ворожих танкістів є досить професійною.

"Це стріляли хороші, тямущі танкісти, явно не "шахтарі". Вибачте, але аби навчити путнього танкіста - потрібен час. Щоб він з полігону не вилазив. А тут приїжджають, розстрілюють дуже навіть красиво", – пояснює український військовий.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...