Це вам не лицемірний "Безсмертний полк": В Одесі ветерана привітали парадом біля його будинку (фото)

Таким чином Івана Кулібабу вітають вже другий рік поспіль.

9 травня в Одесі ветерана, полковника Івана Кулібабу привітали парадом у його будинку. Про це повідомляє прес-служба Військово-морських сил Збройних сил України, передають Патріоти України.
Морському піхотинцю Івану Кулібабі 97 років, він вже не виходить з дому. Українські військові моряки і волонтери привітали його військовим парадом, який ветеран приймав на своєму балконі. Так його вітають вже другий рік поспіль.

Полковник був на військовій службі з 1939 по 1971 рік. Другу світову війну зустрів у 1941 році в Керчі. Воював в Криму, на Північному Кавказі, був поранений під Новоросійськом.


"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...