"Це вже діагноз": У Києві розгорівся скандал через водія маршрутки та відрізаний Крим (фото)

У мережі порадили ввести воєнний стан у Києві та Київській області, "щоб розігнати щурів".

Маршрутник вважає Крим не українським? Фото: соцмережі.

У мережі опублікували фото маршрутного таксі в Києві, на лобовому склі якого була наклеєна карта України без окупованого Росією Криму. Про це написав на сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц. Маршрутка прямує рейсом "Київ — Біла Церква", передають Патріоти України.

"Зради немає... Як і Криму... А я все переймаюся, чому наші місцеві маршрутники завжди такі "люб'язні" із ветеранами російсько-української війни. Коментарі зайві..." — йдеться у повідомленні.

Інцидент обурив користувачів Facebook. У коментарях люди писали: "Малороси довбані", "Тварина", "От мудило", "Маршрутники, ну, це вже, як діагноз".

Читачі також запропонували звернутися у СБУ за поясненнями. А інші порадили ввести воєнний стан у Києві та Київській області, "щоб розігнати щурів".

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...