"Це зрада": Новим "мером" Горлівки терорист Захарченко назначив... колишнього активіста Євромайдану

Екс-ватажок бойовиків Безлер, більше відомий на прізвисько Бєс назвав за це Захарченка баригою та алкоголіком.

Станіслав Кім став мером окупованої Горлівки. Фото:novynarnia.com

Новий "мер" Горлівки Станіслав Кім, якого 2 лютого призначив головний терорист "ДНР" Олександр Захарченко, був активістом Євромайдану. Про це написав колишній польовий командир терористів Ігор Безлер, інформують Патріоти України.

"Многие в Афганской сотне Майдана хорошо помнят такого кренделя как Станислав Ким. Слова очевидца привожу как есть: "итак... Ким приехал на Майдан с днепропетровскими афганцами, квартировались в афганской сотне... потом в Днепре связался с пророссийским (союз советских офицеров) Марченко, охранял его митинги... потом возник конфликт ... возможно из-за ленточек георгиевских, что он и его "соратники" срывали... и он исчез...потом в Донецке объявился...

Приезжал с Игорем Леухиным "Никто кроме нас "Днепр". То, что клоун Захарченко (продавец окорочков в генеральской фуражке и полковничьих погонах, геройски раненый своим телохранителем в пятку там, где бойцов ВСУ уже не было) вместе с такой падалью как "Ташкент" в открытую набивают карманы, гробя промышленность "ДНР", что наркоту можно купить в любой комендатуре в "ДНР", просто позвонив туда и вызвать с дозой как шлюх по телефону, не знает только ленивый.

А теперь ко всему "букету" добавляется то, что барыга - типа глава "республики", начал ставить на должности откровенных врагов. Ну конечно, что еще может придумать "вождь молодых "захарОвцев" барыга-недоучка, клоун Захарченко", - написав Безлер на сторінці своєї дружини Анжеліки Шутенко-Безлер в соцмережі Вконтакте.

Безлер нагадав, що за часів Майдану Кім заявив наступне: "Ті, хто дійсно хочуть служити своєму народові, своїй батьківщині, повинні розуміти, що несуть максимальну відповідальність за те, що відбувається. Тільки тоді в країні буде порядок".

"Я выразил свою точку зрения. Для всех проплаченых любителей секты алкоголика-Захарченко отвечу словами О. Джемаля: "Безлер к руководству республики относится презрительно." - підсумував Безлер.



Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...