"Цей стейк вже давно помер": У мережі поділилися огидним фото із київського супермаркета

Протухлий телячий стейк помітили в супермаркеті "Сільпо".
У "Сільпо" розчарували покупців. Фото: Mind.ua.

У соціальній мережі опублікували фотографію зіпсованого м'яса на полиці одного з супермаркетів Києва. Про це повідомляють в Telegram-каналі "Ху*овий Київ", передають Патріоти України.

Як зазначили в соцмережі, протухлий телячий стейк помітили в супермаркеті "Сільпо". На фото видно, що на м'ясі вже утворилися зелені плями. На стікері вказана дата упаковки - 22 листопада.

"Цей стейк вже давно помер, як і надія на те, що в Сільпо почнуть продавати першосортне м'ясо", - написали в Telegram-каналі.

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...