Ці дивні росіяни: Чоловік залив авто дружини бетоном через зміну прізвища (відео)

Машина постраждала через бажання дружини змінити прізвище, щоб взяти участь в акції одного з універмагів.

У Санкт-петербурзі чоловік залив авто дружини бетоном. фото:Скрін відео

У російському Санкт-Петербурзі чоловік, розсердившись на дружину за те, що вона захотіла змінити прізвище, дотримуючись заклику рекламної акції одного з універмагів, залив її машину бетоном. Повідомлення про це, як і фото пошкодженої машини, з'явилися в соціальній мережі "ВКонтакте", передають Патріоти України.

"Чоловік залив машину дружини бетоном. Сказав, що та вирішила поміняти прізвище через рекламну акцію універсаму: "Зміни прізвище на Вірний/Вірна, отримай 50000 рублів".

Пригнав машину до цього універсаму і влив у неї бетон. Каже, що машина була подарунком. Тепер, мабуть, вже ні. Машина в такому стані все ще стоїть на проспекті Культури", - йдеться в повідомленні очевидців у соцмережі.

У Норвегії туриста-поляка оштрафували за те, що потурбував... моржа

субота, 27 квітень 2024, 23:28

У Норвегії туриста, який відвідував норвезький арктичний архіпелаг Шпіцберген, оштрафували на понад $1100 за надмірне наближення до моржа. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Наближатися до дикої природи на Шпіцбергені так, щоб її турбув...

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...