Ці "остарбайтери" прагнуть уникнути розголосу: Як діячі українського шоу-бізу веселили бомонд держави-агресора на Різдво (фотофакти)

Лорак, Лобода та Гросу виступили на фестивалі Григорія Лепса.

Аліна Гросу та Григорій Лепс. Фото:Life.ru

Ані Лорак, Світлана Лобода та Аліна Гросу виступили на фестивалі Григорія Лепса у Росії. У Сочі на Роза Хутір пройшов різдвяний фестиваль російського співака та продюсера Григорія Лепса, передають Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

Улюблениця та підопічна Лепса Аліна Гросу, мати якої збиралася у депутати від Радикальної партії Ляшка, але кияни її не обрали, заспівала у дуеті із продюсером, а згодом виступила із сольною піснею.

Співачка Ані Лорак прибула у Сочі з чоловіком та донькою.

А ось співачка Світлана Лобода навіть перервала відпустку заради виступу в РФ та перетнула континент. Вже декілька днів артистка відпочивала з родиною у Домінікані, але заради Лепса прилетіла у Сочі.




В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...